Clown Zassie Kindershow

Clown Zassie Kindershow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows Clown. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Clown Zassie Kindershow.

 • 1 x 60 minuten : € 650,00
 • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Dordrecht
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Clown Zassie's Kindershow is ideaal voor allerlei evenementen.

Meisjes en jongens, dames en heren, bent u op zoek naar een leuke, knotsgekke, interactieve en spectaculaire kindershow?

In een doldwaze show gevuld met diverse acts, jongleer intermezzo's, goocheltrucs, dans, muziek en nog veel meer worden uw kleine gasten overal bij betrokken en mogen sommigen zelfs het podium betreden om te assisteren.

Clown Zassie komt terug van vakantie

De show begint op het moment dat Clown Zassie net van vakantie terug komt. Hij heeft het erg naar zijn zin gehad en kan niet wachten om weer op vakantie te gaan, want dat is toch wel heel erg leuk.

Clown Zassie weet dan ook alles af van vakantie, van het zwemmen naar Aruba en het lopen naar Zuid-Frankrijk..... maar de kinderen denken daar toch wel heel anders over.... Als Zassie vervolgens perse wil bewijzen dat hij het allemaal wel weet en zijn koffer erbij pakt om het even te laten zien komen de kinderen helemaal los.

Specificaties van Clown Zassie Kindershow

 • Decor: Klein decor
 • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
 • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Dordrecht

Onze klanten waarderen Clown Zassie Kindershow gemiddeld met: 5 5

Totaal 2 meningen
 • Clown Zassie Kindershow Klant:
 • Ingevuld door: Anja van der Hoeven-Groenenberg
 • Locatie: Rotterdam
 • Datum: woensdag 28 november 2018
5 5

Kinderen en ouders hebben het zeer naar hun zin gehad.

 • Clown Zassie Kindershow Klant:
 • Ingevuld door: Mw. S. Uden
 • Locatie: Leiden
 • Datum: zondag 19 april 2009
4 5

Keurig gedaan goede medewerking zeer prettige clown. Omgang van clown erg aangenaam.

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Zassie Kindershow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Zassie Kindershow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.informatie.php(381): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(17): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85