Clown Jopie & Tante Angelique op RTL 8 en de VTM

25-11-2010

Het bekende clownsduo Clown Jopie en Tante Angelique is woensdag 1 december om 07.15 u en om 12.15 u. te zien in het televisieprogramma “De Schatkamer”. Het nieuwe Telekids heeft het populaire kinderduo uitgenodigd voor een optreden. “De Schatkamer” wordt uitgezonden op RTL 8 en VTM Kzoom. Het programma wordt – op werkdagen- iedere ochtend om kwart over zeven uitgezonden op RTL 8. Iedere middag om kwart over twaalf – op werkdagen- wordt het herhaald. “De schatkamer” is ook iedere middag om vier uur te zien op VTM Kzoom. “De schatkamer” wordt in “De Efteling” opgenomen. In de studio’s van “Efteling TV” wordt het programma gepresenteerd door het duo Curt Fortin en Felice Dekens. De kinderen worden getrakteerd op de aller leukste kinderseries en erg grappige filmpjes. Ook treden er vele bekende artiesten op. Clown Jopie en Tante Angelique zijn te zien op 1 december. Het vrolijke duo zingt hun Sinterklaashit “Au, au, au, Zwarte Piet z’n kont zag blauw”. Zoals gewoonlijk strijden er twee teams in de studio. Clown Jopie stelt op zijn geheel eigenwijze een vraag aan de beide teams. Bernard, de beheerder van “De Schatkamer”, heeft ook een gesprek met Tante Angelique en Clown Jopie. Na afloop van de televisieopnamen zijn Clown Jopie & Tante Angelique geïnterviewd door DJ Fee van “Efteling radio”. DJ Fee is zeer enthousiast over Jopie en Angelique. Vanaf 1 decembe r kan je de Sinterklaashit : “Au,au,au Zwarte Piet z’n kont zag blauw” en de overige nummers van de CD : “Sinterklaasfeest” met Clown Jopie en Tante Angelique horen op de landelijke radiozender : “Efteling radio”. Alle afleveringen van “De schatkamer” zijn terug te zien. Op RTL XL -de internetsite van RTL- kan je via “Gemiste televisieprogramma’s” alles weer opnieuw beleven.

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.nieuws.php(165): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(12): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85