De grote Sinterklaasshow van Clown Jopie en Tante Angelique in 10 afleveringen op de TV Site.

17-11-2010

Sinterklaas is weer aangekomen in Nederland. Clown Jopie wordt dan altijd erg zenuwachtig. De hele dag vraagt hij aan Tante Angelique mag ik mijn flap al zetten. Iedere avond zingt hij alle bekende Sinterklaasliedjes. Natuurlijk galmt hij ook "Si, sa, SInterklaassie" en "Au, au, au, zwarte Piet zijn kont ziet blauw. Clown Jopie en Tante Angelique hebben opnames gemaakt van hun theatershow: De grote Sinterklaasshow met Clown Jopie en Tante Angelique. De televisie opnames van deze show kun je bekijken op de TV site. Vanaf 13 november kun je aflevering 1 bekijken op de TV Site van Clown Jopie en Tante Angelique. Hou de TV Site van Clown Jopie en Tante Angelique in de gaten want voor 5 december zijn alle afleveringen online.

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.nieuws.php(165): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(12): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85