Clown Jopie & Tante Angelique in 'De Nieuwe Bassie' op Tien

19-4-2009 Donderdagavond 10 mei zijn Clown Jopie & Tante Angelique te zien in het nieuwe televisieprogramma 'De nieuwe Bassie' op NOX, op de zender Tien. Na “Idols” en “Holland’s Next Top Model” gaat NOX, dat uitzendt op de zender Tien, een nieuwe serie hartveroverende programma’s opnemen over clowns in hart en nieren. Je speelt niet alleen een clown, de clownfactor zit in je genen. In een spannende afvalrace wordt in zeven humoristische, clowneske en zeer spannende afleveringen bepaald: “Wie gaat optreden in de grote tent van Circus Renz?” Milko Steijvers mede jurylid, maar ook clown en directeur van circus Renz is laaiend enthousiast over de clownsfactor van de deelnemers. Op 16 april is de eerste auditieronde geweest van het nieuwe televisieprogramma “De nieuwe Bassie”. Alle clowns uit geheel Nederland waren uitgenodigd. Clown Jopie en Tante Angelique zijn ook geweest. Jopie had zijn flappen extra in de was gezet. Zijn groene haren keurig gekamd en zijn rode neus glom als een spiegeltje. Tante Angelique zag er buitengewoon modieus en zeer elegant uit. Normaal flapt Jopie er alles uit en moet Tante Angelique hem voortdurend in het gareel houden, maar nu waren ze nerveus. Gewoonlijk leidt het optreden van het komische duo tot vele dwaze situaties, die omlijst worden door pakkende, vrolijke liedjes. Elke zaal wordt omgetoverd in een waar lach- en pretparadijs. Maar nu zag onze Jopie overal kiwi’s liggen. Onze groene Jopie in topvorm brengt het “Kiwi-lied” meestal samen met Tante Angelique als een van de vele hits voor de kinderen. En de geitjes liepen volgens hem met hun handen door de lucht. Ja, ja Tante Angelique moest hem de gehele weg “moederlijk” toespreken. Helaas mochten Jopie en Angelique niet een van de vele hits zingen maar nu wilden ze temidden van de andere clowns van Nederland wel eens hun clownfactor laten bepalen. U begrijpt dat er de eerste ronde vele clowns af moesten vallen… Bent u ook zo benieuwd hoe het met Jopie en Angelique is gegaan….? Kijk dan donderdag 10 mei vanaf 23.30 uur op Tien. Het programma is ook elk moment van de dag op www.nox.tv te bekijken.

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.nieuws.php(165): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(12): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85