Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaas Voorpret - Sintshow 2014

24-9-2014

Eén van onze aanbevelingen uit ons SintenKerst.nl Magazine 2014 is de Sinterklaasshow van Clown Jopie en Tante Angelique

Sinterklaas Voorpret

Deze vrolijke kindervrienden bouwen een speciaal feest voor Sinterklaas. Ze ontvangen een brief van Sinterklaas met opdrachten. O, jee gaat het Sinterklaasfeest wel door dit jaar? Natuurlijk gaat er van alles mis met Clown Jopie in de buurt.

Clown Jopie en Tante Angelique zingen hits van hun eigen Sinterklaas CD. Als klap op de vuurpijl zingen ze hun Sinterklaas hit "Sint kom van dat dak af" en hun nieuwe Sint single van dit jaar. 

Regel direct de Sint cadeau's voor uw jonge gasten

Het regelen van de cadeau's is vaak een last-minute klus. Regel het direct bij uw boeking! De Sinterklaas CD "Sinterklaas kom van dat dak af" van Clown Jopie & Tante Angelique is het perfecte cadeau!

15 gezellige liedjes inclusief de mee'rock' sinthit "Sinterklaas, kom van dat dak af" 

Bestel hier de Sinterklaas CD van Clown Jopie en Tante Angelique

€ 8,25 per stuk, informeer naar de korting bij afname van meerdere CD albums.

 

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.nieuws.php(165): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(12): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85