Landelijk verkooppunt Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag

28-8-2008 Maanden, maanden en maandenlang zijn Tante Angelique en Clown Jopie al aan het oefenen voor hun grote tiende fanclubdag. Regelmatig hebben we de optredens van ons fruitige duo in de circusarena van het programma ‘De Nieuwe Bassie’ op Talpa kunnen bewonderen. Tante Dorien brengt samen met Jopie en Angelique een bezoek aan haar oude circus. Maar………….Dorien gaat al snel weg en laat Jopie en Angelique alleen in het oude circus. Jopie verkent op zijn bekende manier het circus. Je raadt het al, dan gebeuren er allerlei hilarische en spannende dingen. Kom ook naar de supershows op zaterdag 6 oktober in Vrijetijdscentrum de Boogerd in Oud-Beijerland. De Fanclubdag is natuurlijk ook voor niet-fanclubleden. Kaarten zijn nu te bestellen via het landelijke verkooppunt XL Tickets.

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.nieuws.php(165): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(12): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85