Clown Jopie & Tante Angelique in het Glazenhuis

8-8-2010

Het bekende kinderduo Clown Jopie & Tante Angelique zal op woensdag 11 augustus tussen 14:00 uur en 15:00 uur plaats nemen in het Glazenhuis in ’s-Gravendeel. De clown met het groene haar en zijn vrolijke tante gaan zoveel mogelijk geld inzamelen voor Villa Pardoes. Clown Jopie & Tante Angelique hebben jullie en je pappa’s en mamma’s hierbij nodig dus kom naar het Glazenhuis in ’s Gravendeel…. Op de foto met Clown Jopie & Tante Angelique Na de radiouitzending van Clown Jopie & Tante Angelique kan je met je idolen op de foto voor maar € 2,50. De complete opbrengst gaat naar Villa Pardoes. Er is een professionele fotograaf aanwezig bij het Glazenhuis, dus pak je kans. Veiling van Canvas doek van Clown Jopie & Tante Angelique Heb je altijd alle een “echte” Jopie of Tante Angelique aan je muur willen hebben hangen? Op de speciale veiling van het Glazenhuis kun je bieden op een canvas doek van Clown Jopie & Tante Angelique. Natuurlijk gaan de kindervrienden ervan uit dat er flink geboden wordt op het canvas doek, want de totale opbrengt gaat weer naar Villa Pardoes. Koop de Cd’s en DVD’s van Clown Jopie & Tante Angelique op 11 augustus Alle fan artikelen van Clown Jopie & Tante Angelique zijn op 11 augustus tussen 14:00 uur en 15:00 uur te koop bij het Glazenhuis. Het kinderduo heeft besloten dat de complete winst op de artikelen naar Villa Pardoes gaat. Zorg er dus voor dat je jouw collectie Jopie artikelen compleet maakt en steun het goede doel. VIP Kaarten voor de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag Op 2 oktober is de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag in Numansdorp. Dit jaar beleven Clown Jopie & Tante Angelique een spannend avontuur: “Clown Jopie & Tante Angelique en het spekjes mysterie”. Jij kan hier bij zijn als speciale VIP toeschouwer. Je krijgt dan een speciale behandeling. Zo zorgen we ervoor dat je de beste zitplaats hebt, krijg je in de pauze iets lekkers te drinken. Verder mag je in de pauze achter de schermen kijken en ga je Clown Jopie & Tante Angelique ontmoeten. Als klap op de vuurpijl krijg je ook nog een leuke verrassing mee naar huis. Op de speciale veilingsite van het Glazenhuis kun je bieden op deze bijzondere VIP kaarten. In totaal worden er maar 6 VIP arrangementen bij opbod verkocht. Wees er dus snel bij.

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.nieuws.php(165): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(12): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85