Nationale Straatspeeldag met Clown Jopie & Tante Angelique groot succes.

13-6-2007 Afgelopen woensdag 13 juni waren Clown Jopie en Tante Angelique weer op de Straatspeeldag in Oud Beijerland. Ze hebben samen met de burgemeester het superfeest geopend door alledrie een ballon in de lucht te laten gaan. Hierna was Clown Jopie niet meer te stoppen en deed, onder het toeziend oog van Tante Angelique, allerlei leuke dingen. Zo ging hij met een crossfiets aan de haal en wilde hiermee over een auto fietsen. Dit leek Tante Angelique niet zo'n goed idee, want Jopie is tenslotte zo'n kiwi, dat kan gewoon niet goed gaan! Clown Jopie luisterde maar naar Tante Angelique en samen hebben ze toen nog een hoop andere dingen gedaan, waaronder boxen, op een springkussen springen, in de brandweerauto zitten, enz. Om half 4 hadden ze de moeilijke taak om uit een hoop Look a Likes van het kinderduo de winnaar(s) te zoeken. Dit was nog geen gemakkelijke taak en ze hebben er tenslotte 3 uitgekozen waarvan 2 x Tante Angelique en 1 x Clown Jopie. Aan het einde van deze middag lieten ze samen met alle jongens en meisjes ballonnen met daaraan naamkaartjes de lucht in vliegen. Inmiddels stond de zon hoog aan de lucht en was het kinderduo wel aan een verfrissing toe. Dit natuurlijk nadat ze iedereen gedag hadden gezegd en nog wat foto's en handtekeningen hadden uitgedeeld. Ze vonden het dit jaar heel gezellig en kijken alweer uit naar volgend jaar!!!!!

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.nieuws.php(165): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(12): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85