Clown Jopie & Tante Angelique door naar vierde ronde van 'De Nieuwe Bassie'!

30-5-2008 Uitstekende mimiek en uitstraling Clown Jopie en Tante Angelique bij “De Nieuwe Bassie”. Clown Jopie en Tante Angelique proefden vrijdagavond in de derde aflevering van de “Nieuwe Bassie” voor het eerst aan een circusarena. Samen met zes andere clowns deden zij mee aan de workshop pantomime, onder de deskundige leiding van de zeer bekende Rob van Reijn, een grootheid op zijn gebied. Rob van Reijn leerde Clown Jopie en Tante Angelique de kneepjes van het vak. Pantomime is toneelspelen zonder woorden. Het is de basis voor een echte clown. Ons fruitige duo moest eerst in pantomime een kopje koffie drinken. Vervolgens gingen ze de jas aantrekken zonder dat de jas er was. Jopie en Angelique die altijd overlopen van de praatjes en gewend zijn hun acts op te vrolijken met hun leuke liedjes, doorstonden deze circusproef met glans. Na deze “stille” acts moest Tante Angelique onze Kiwi wel geweldig afremmen want de praatjes borrelden bij Jopie werkelijk uit alle gaatjes. “Tante Angelique, waarom mag ik niet praten, dat is toch veel gezelliger”. Na een uurtje was het tot Jopie doorgedrongen dat ze nu een bijzondere act deden, speciaal om te laten zien of zij ook circusclowns konden worden. Jopie had het goed begrepen. Hij vond het wel hartstikke spannend, uitgebreid konden wij zijn zenuwachtig flapperende flappen zien. Voor de jury moesten Tante Angelique en Clown Jopie met veel mimiek en gebaren, maar zonder woorden een eitje bakken. Ons groene duo had nog nooit in een arena gestaan. Maar de kritische juryleden vonden dat Jopie en Angelique erg leuk gewerkt hadden, waarbij alle handelingen zeer goed tot hun recht kwamen. De mimiek en de uitstraling vond de jury uitstekend. Trots verlieten de kiwi en het bananenschilletje de arena. De jury besloot de zes beste acts door te laten gaan, waaronder Clown Jopie en Tante Angelique. In de volgende aflevering valt er weer één clown af en blijven er nog vijf acts over. Wij zijn erg benieuwd of Clown Jopie en Tante Angelique ook deze ronde in het circus door zullen komen. De volgende aflevering is vrijdagavond 1 juni te zien vanaf 23.50 uur op NOX, op de zender Tien.

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.nieuws.php(165): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(12): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85