Clown Jopie en Tante Angelique overleven ook de tweede auditieronde van ‘De Nieuwe Bassie’.

21-5-2007 Afgelopen donderdag was de tweede aflevering van het televisieprogramma ‘De Nieuwe Bassie’ op NOX, op de zender Tien. Om te bepalen of Clown Jopie & Tante Angelique door mochten naar de volgende ronde, kregen ze één uur de tijd om een act te bedenken met een stoel. Twaalf clowns mochten tijdens deze tweede auditieronde hun beste flapjes voorzetten. De jury bepaalde welke zeven clowns verder mochten gaan. Clown Jopie had gelukkig zijn bekende “schetenzak” meegenomen. Aandachtig volgde het kritische kinderpubliek de dolle fratsen van het komische duo. Twee minuten hadden ze de tijd om de stoel goed tot zijn recht te laten komen. Jopie had de kinderen op zijn olijke manier al zeer snel uitgelegd hoe een dergelijke “zak” werkte en welke geluid eruit kwam als je erop ging zitten… Onze modieuse, zeer beleefde tante voldeed ten slotte aan het allervriendelijkste verzoek van de groene kiwi Jopie, ging zitten en………daar klonk het bekende geluid. De kinderen barstten in schaterlachen uit, ze genoten van deze kolderieke act. Ook de jury was zeer onder de indruk van de vriendelijke uitstraling en de vrolijke interactie met de jeugdige, enthousiaste toeschouwers. Gespannen en nerveus wachtten Tante Angelique en Clown Jopie op de uitslag van de jury en…ze overleefden ook de tweede auditieronde. Met een welgemeende “high five” feliciteerden onze vrolijke kindervrienden elkaar. In de uitzending van aanstaande vrijdag, vanaf 23.50 uur op NOX, op de zender Tien, volgt ons komische, kolderieke duo de workshop pantomime bij de zeer bekende Rob van Reijn. Er blijven na deze ronde nog zes clowns over. Het belooft een enerverende en zeer spannende uitzending te worden met ….een zeer verrassende verliezer.

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.nieuws.php(165): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(12): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85