Introductie Clown Jopie Pannenkoek groot succes.

22-10-2009

De introductie van de Clown Jopie Pannenkoek was een groot feest. Clown Jopie & Tante Angelique arriveerden in een speciale Clown Jopie mobiel. Vele fans stonden de kindervrienden op te wachten bij Pannenkoekenhuis Peter Pan. Over de rode loper gingen Clown Jopie & Tante Angelique naar binnen. Van chefkok Hans kregen ze de allereerste Clown Jopie Pannenkoek. Clown Jopie smulde van zijn "wenkbrauwen" en zijn "ogen". Tante Angelique kon niet van Clown Jopie zijn "neus" af blijven. Natuurlijk kregen alle jongens en meisjes een handtekening van hun idolen. Verder was er ook de mogelijkheid om met de twee op de foto te gaan. Vanaf vandaag kun je bij Pannenkoekenhuis Peter Pan sparen voor gratis Clown Jopie & Tante Angelique artikelen. Bij iedere kinder pannenkoek krijg je een stempel. Vanaf twee stempels kun je al een Jopie artikel uitzoeken in de vitrine bij Pannenkoekenhuis Peter Pan.

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.nieuws.php(165): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(12): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85