Vernieuwde webshop voor Clown Jopie & Tante Angelique

23-6-2017

Omdat steeds meer klanten online hun aankopen bestellen, moesten de artiesten Clown Jopie & Tante Angelique mee met hun tijd. Er is daarom de afgelopen tijd hard gewerkt om hun Clown Jopie Shop responsible te maken voor smartphone en tablet. Met als resultaat een gloednieuwe webshop, welke vanaf heden online is. Alle fanartikelen van het duo, vindt je hierin terug. Van CD’s tot kleurboeken en van DVD’s tot T-shirts, alles is vanaf heden nog sneller en gemakkelijker online te bestellen.

Wordt lid van de online Clown Jopie & Tante Angelique Fanclub

Want als lid ontvang je zeer binnenkort een e-mailing met daarin een Mega korting. Deze korting is maar beperkt geldig, dus houdt je inbox daarom goed in de gaten.

Registreren Clown Jopie Shop

Omdat de nieuwe webshop een compleet nieuw systeem betreft, dienen oude klanten zich helaas wel opnieuw te registeren voor de webshop. Gelukkig hoeft dit maar eenmalig.

Veel shopplezier in de vernieuwde webshop!

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.nieuws.php(165): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(12): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85