Clown Jopie & Tante Angelique nemen speciale single op met hun allergrootste Fans

Peter Middelhoek
18-7-2015

Supermedewerkers Zomerspektakel Maasdijk nemen single op met Clown Jopie en Tante Angelique

Clown Jopie en Tante Angelique hebben speciaal voor het Zomerspektakel Maasdijk een CD gemaakt. Het nummer “Vier dagen Feest” is speciaal geschreven voor het 30 jarige verjaardagsfeest van het Zomerspektakel.  
In het Muziekcentrum van de Omroep in Hilversum is de CD opgenomen. De supermederwerkers van het Zomerspektakel Maasdijk zingen luidkeels mee op de CD. De bekende producer Aad Klaris zorgde ook voor deze CD weer voor de arrangementen. De tekst van het nummer is geschreven door Aad Klaris en J.M. van den Berg.

Op Vier dagen Feest staan nog 4 echte kinderhits

De bekende Clown en zijn vrolijke tante lanceren hiermee weer een echte meezinger. Naast het gloednieuwe nummer staan erop de CD ook 4 echte Clown Jopie en Tante Angelique meezing hits. “De leidjes  “Ik wil een pannenkoek, “Hij is een Kiwi”, “Uitjes” en “Hallo Jopie” worden ieder jaar luidkeels meegezongen in Maasdijk. Clown Jopie is de meest geboekte artiest van het Zomerspektakel Maasdijk, iets waar de Clown met het groene haar best een beetje trots op is.

Beluister en download het Speciale Zomerspektakel Maasdijk "4 dagen feest" lied hier:

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Entertainment adviseur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.nieuws.php(165): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(12): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85