Fanclubdag Clown Jopie & Tante Angelique was een groot succes !

12-11-2013

Afgelopen zaterdag 09 november vond alweer de 16e Fanclubdag van Clown Jopie & Tante Angelique plaats. De Music Hall van Alcazar Events te Puttershoek zat tot aan de nok toe gevuld met honderden enthousiaste fans. Het thema van het feest was "Sinterklaas Voorpret" als voorbereiding op de komst van de goedheiligman a.s. zaterdag 16 november. Het was één groot feest waarbij veel liedjes van het nieuwe Sinterklaasalbum "Sinterklaas Kom van dat dak af" ten gehore gebracht werden. Zo kwamen oa de hits "Amerigo" "Kazie Kazo Kazoe" en " Sinterklaas Kom van dat dak af" voorbij. 

Kijk hieronder snel verder voor de foto's van deze geweldige middag.

En vergeet ons niet te Liken op Facebook.

Facebook Clown Jopie en Tante Angelique

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.nieuws.php(165): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(12): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85