Clown Jopie en Tante Angelique lanceren nieuwe zomer single

17-5-2013

Net als iedereen verlangen Tante Angelique en Clown Jopie ontzettend naar zomerse temperaturen. Met hun nieuwe single “Trillen met die billen”  geven zij u  het zonnige, relaxte  vakantiegevoel.

Onder de bezielende leiding van de  immer dol enthousiaste vakman  Aad Klaris zijn  de fraaiste akkoorden vastgelegd voor de CD single “Trillen met die billen” .

Het latino getinte “Trillen met die billen” is een zeer vrolijk zomers nummer. Bij het horen van de aanstekelijke, vrolijke ritmes wil je ook werkelijk “die billen laten trillen”.                                      

Het nummer is op het lijf van Jopie en Angelique geschreven. Niet alleen de kids maar iedereen die wil feesten en beesten zal bij “Trillen met die billen” volledig uit zijn dak gaan. Het sprankelende kinderkoor geeft de prettig klinkende  productie een extra vrolijke dimensie. 

"Trillen met die billen" is een zomers uptempo nummer geschreven door Aad Klaris, Paul Kooijman en Jeroen van den Berg.

"Trillen met die billen" is uitgebracht door Arti Produkties en te downloaden via alle grote download shops.

Meer nieuws van Clown Jopie & Tante Angelique Kindershow

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact