Clown Flap

Clown Flap boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows Clown. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Clown Flap.

  • 1 x 45 minuten : € 550,00
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,50 per km (v.v.)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Clown Flap heeft een leuke gezellige kindershow geschikt voor vele gelegenheden. Hij goochelt het liefste heel dichtbij de kinderen, als het mogelijk is recht onder hun neus.

Clown Flap is gewoon de vrolijkste clown van het land...

Hij entertaint de kinderen met de leukste en grappigste trucks. 
Zo verdwijnen er zakdoeken welke weer terugkomen op de meest gekke plekken. Flap kan ook heel goed mooie ballonfiguren maken, hoewel het knopen van deze figuurtjes niet altijd helemaal goed zoals hij zou willen.

De show van Clown Flap komt het beste tot zijn recht tijdens wat kleinere evenementen. Vanwege het goochelen kunnen alle kinderen het dan goed volgen en zien. 
Maar heb je een wat groter evenement, dan past Clown Flap zijn entertainment hier gewoon op aan.

Clown Flap is een grote vriend van Sinterklaas

Nodig Clown Flap daarom gerust uit voor jouw Sinterklaasfeest. Hij zorgt voor een gezellig Sinterklaasprogramma voorzien van de hierboven genoemde elementen maar dan overgoten met een Sinterklaassausje.

Naast zijn standaard Sinterklaasshow kun je Clown Flap ook inzetten met zijn Sinterklaasshow – Sinterklaaspret met Clown Flap. Een compleet Sinterklaasprogramma inclusief een bezoek van Sinterklaas en 2 Zwarte Pieten. Informeer snel naar de mogelijkheden.

Specificaties van Clown Flap

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: incl. 100 km va. Heinenoord hierna € 0,50 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Flap?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Flap kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.informatie.php(381): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(17): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85