Clown Dico de Goochelshow

Clown Dico de Goochelshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Goochel Clowns. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Clown Dico de Goochelshow.

  • 1 x 60 minuten : € 495,00
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Deurne (visa versa)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een goochelshow boeken waarbij alle kinderen actief worden betrokken? Met het boeken van deze goochelshow van Clown Dico boekt u een show met hilarische goocheltrucs, dansjes, grappen en grollen! 

Goochelshow voor kinderen vol actie en spanning

Clown Dico is een jonge en energierijke clown en afgestudeerd aan de goochelschool. Een school waar hij van zijn grote goochelmeester allerlei spannende en leuke goocheltrucs geleerd heeft. Tijdens deze goochelshow laat hij alle trucs zien die hij geleerd heeft. Maar als blijkt dat de goochelstokken niet helemaal mee willen werken dreigt de hele show in het duigen te vallen. Doekjes verdwijnen en verschijnen op de meeste rare manieren, de konijnen weten niet meer wat te doen, echt alles gaat fout. Hopelijk kunnen de kinderen Clown Dico helpen om alles weer te herstellen.

Afwisselende kindershow vol met goochelen maar ook spelletjes, dansen, zingen en springen.

Specificaties van Clown Dico de Goochelshow

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Deurne (visa versa)

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Dico de Goochelshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Dico de Goochelshow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.informatie.php(381): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(17): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85