Clown Dico's Magische Sintshow

Clown Dico's Magische Sintshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows Clown. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Clown Dico's Magische Sintshow.

  • 1 x 45 minuten : € 550,00
  • Reiskosten: Inclusief 100 km vanaf Deurne, hierna € 0,45 per km (visa versa)
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Clown Dico is een van de grootste vrienden van Sinterklaas, hij helpt hem dan ook maar al te graag om zijn bezoek goed te vieren. Maar als blijkt dat hij alle Sinterklaasversiering vergeten is breekt er grote paniek uit. Lukt het Clown Dico om samen met alle kinderen de stoel van Sinterklaas te versieren voordat hij binnen komt? Of zal de Sint en zijn Pieten voorbij rijden omdat ze denken dat er géén feest is….

Interactieve Sinterklaasshow met veel afwisseling

Een zeer interactieve Sinterklaasshow vol met, magische goocheltrucs, ballonnen, slingers en uiteraard veel Sinterklaasliedjes met Clown Dico’s eigen Sinterklaasmedley zodat Sinterklaas sfeervol kan worden ontvangen. Clown Dico denkt graag mee aan speciale acts!

Specificaties van Clown Dico's Magische Sintshow

  • Decor: Klein decor
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Inclusief 100 km vanaf Deurne, hierna € 0,45 per km (visa versa)

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Dico's Magische Sintshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Dico's Magische Sintshow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact