Peter Pan bakt de eerste Clown Jopie Pannenkoek

12-10-2009

Op dinsdag 20 oktober is het Pannenkoekenhuis Peter Pan op het recreatieoord Binnenmaas een verrukkelijke attractie rijker : de Clown Jopie Pannenkoek. Het alom bekende Pannenkoekenhuis heeft zich laten inspireren door Clown Jopie. Chefkok Hans heeft een pannenkoek “ontworpen” die sprekend lijkt op de groenste kindervriend van Nederland. Clown Jopie en zijn onafscheidelijke Tante Angelique willen deze “smaakvolle” gebeurtenis dan ook niet zo maar voorbij laten gaan. Op 20 oktober om 16:00 uur zal het kindvriendelijkste duo van Nederland naar het recreatieoord Binnenmaas komen om in het Pannenkoekenhuis Peter Pan de allereerste Clown Jopie Pannenkoek te proeven. Onze olijke fijnproevers zullen op een speciale wijze arriveren. Als vaste bezoekers van Peter Pan weten Jopie en Angelique al jaren, dat je daar de lekkerste pannenkoeken kunt eten. Het uitkiezen van de allerlekkerste duurt bij Jopie soms veel langer dan het opeten er van…. Bij Tante Angelique is het juist andersom…… Iedereen die de Clown Jopie Pannenkoek bestelt krijgt een ontzettend leuk Clown Jopie en Tante Angelique kadootje gratis. Maar ook alle kinderen die hun verjaardag vieren krijgen een kadootje en een leuke verjaardagskaart bij hun pannenkoek. Het vrolijke duo start op 20 oktober ook de Clown Jopie en Tante Angelique Spaaractie Bij Peter Pan kan je gaan sparen voor Clown Jopie en Tante Angelique artikelen. Als je pannenkoeken gaat eten bij Peter Pan krijg je een stempel op je stempelkaart Vanaf twee stempels kun je al een Jopie en Angelique artikeltje uitzoeken. Je kan natuurlijk ook doorsparen voor de grotere kadoos. De spaaractie geldt voor alle Peter Pan pannenkoeken, dus niet alleen voor de Clown Jopie pannenkoek. Bij Peter Pan staat een hele mooie vitrine met alle Jopie en Angelique artikelen. Je kan zo direct zien hoeveel stempels je moet sparen voor je presentje. Alle kinderen die op 20 oktober naar het Pannenkoekenhuis Peter Pan komen om te kijken hoe Clown Jopie en Tante Angelique gaan smullen van de eerste Clown Jopie Pannenkoek krijgen een stempel gratis op hun stempelkaart en een gratis Jopie ijsje. Je hoeft dan geen pannenkoek te bestellen, het mag natuurlijk wel……… Alle kinderen kunnen ook op de foto met hun populaire idolen. Natuurlijk delen ze ook handtekeningen uit. De rijk geschakeerde menukaart van Peter Pan heeft met de introductie van de Clown Jopie Pannenkoek weer een smaakvolle uitbreiding ondergaan. Alle seizoenen kunt u op het recreatieoord Binnenmaas heerlijk van een pannenkoek genieten. Het Pannenkoekenhuis Peter Pan is het gehele jaar geopend.

Meer nieuws van Clown Jopie Kindershow

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.nieuws.php(165): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(12): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85