Waai en Woei de Windmolen Clowns - Uitdeelactie

Waai en Woei de Windmolen Clowns - Uitdeelactie boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Clowns. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Waai en Woei de Windmolen Clowns - Uitdeelactie.

 • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 1695,00
 • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Onze twee clowns Waai & Woei lopen over jouw evenement en delen vrolijke gekleurde windmolens uit aan het publiek. De windmolens zijn bedrukt met tekst en jouw logo. Draaiende reclame die jouw boodschap met windkracht brengt!

Zet Waai en Woei de Windmolen Clowns op jouw event en maak op een originele manier reclame

Niet zo'n fan van Clowns? Geen probleem, dan kies je toch gewoon een ander thema. Wij hebben een mega grioot kledingmagazijn, dus keus zat. Informeer naar de mogelijkheden.

Specificaties van uitdeelact Waai & Woei de windmolenclowns

 • Bedrukking:
  2 zijdige gelijke bedrukking in offset.
 • Drukkleuren:
  Volgens PMS-kleuren of full colour.
 • Materiaal:
  200 g/m² wit MC offsetpapier of kunststof YUPO.
 • Verwerking:
  De polystyrolstaafjes, hebben een lengte van 400 mm, incl. bevestigingsdoppen vervaardigt uit 70% gerecycled materiaal en zijn de plano verpakte molentjes voor eenvoudige zelfmontage bijgevoegd. Aangezien deze windmolentjes voor eenvoudige zelfmontage (door verkoopmedewerkers of de kinderen zelf) geleverd worden, bespaart u veel transportkosten in vergelijk met gemonteerde molentjes.
 • Formaat:
  Standaardformaat 145 x 145 mm.
 • Prijs 1 : is inclusief 2 personen en 1000 windmolentjes van Papier, bedrukt in fullcolour.
 • Prijs 2 : is inclusief 2 personen en 1000 windmolentjes van Kunsstof, bedrukt in fullcolour.

Specificaties van Waai en Woei de Windmolen Clowns - Uitdeelactie

 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 2 personen in clownskostuum
 • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)

Boeking of een optie plaatsen voor Waai en Woei de Windmolen Clowns - Uitdeelactie?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Waai en Woei de Windmolen Clowns - Uitdeelactie kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Angelique Wessels

Angelique Wessels

Verkoopmedewerker
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.informatie.php(381): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(17): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85