Clown Flapipo met zijn Clownsfiets

Clown Flapipo met zijn Clownsfiets boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Clowns. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Clown Flapipo met zijn Clownsfiets.

 • 4 uur aaneengesloten : € 595,00
 • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf ’s Hertogenbosch (v.v.)
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ben je opzoek naar een echte aandachtstrekker?

Laat dan Clown Flapipo in zijn speciale bakfiets voorrijden. Diverse verrassingseffecten maken van deze gezellige bakfiets een echte Clownsmobiel.

Een bakfiets voor gezelligheid en entertainment.

Clown Flapipo tovert de leukste ballonfiguren uit zijn bakfiets. Zijn bakfiets zit ook vol met goocheltrucs. Maar Flapipo gebruikt het karretje ook als circuswagentje.

Dat Clown Flapipo aanwezig is zal niemand ontgaan,  u heeft wat te vieren, dat is duidelijk! Geschikt voor zowel binnen als buiten evenementen zoals markten, braderieën of winkelcentra promotie.
 

Specificaties van Clown Flapipo met zijn Clownsfiets

 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf ’s Hertogenbosch (v.v.)

Onze klanten waarderen Clown Flapipo met zijn Clownsfiets gemiddeld met: 4 5

Totaal 2 meningen
 • Clown Flapipo met zijn Clownsfiets Klant:
 • Ingevuld door: Mireille Tempelaars
 • Locatie: Roosendaal
 • Datum: zondag 30 oktober 2011
4 5

Ook dit weekend waren wij zeer tevreden over deze gezellig clown.

 • Clown Flapipo met zijn Clownsfiets Klant:
 • Ingevuld door: Mireille Tempelaars
 • Locatie: Roosendaal
 • Datum: zondag 23 oktober 2011
4 5

Clown Flapipo was erg professioneel en verzamelde veel kinderen om zich heen. Hij hield zich goed aan de afspraken. Verder verliep het contact met JB Productions ook erg prima. Al met al een succes en leuk entertainment voor de kids.

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Flapipo met zijn Clownsfiets?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Flapipo met zijn Clownsfiets kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.informatie.php(381): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(17): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85