CoCo de Clown Tovershow

CoCo de Clown Tovershow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Goochel Clowns. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van CoCo de Clown Tovershow.

  • 1 x 45 minuten : € 550,00
  • Reiskosten: € 0,34 per km vanaf Utrecht
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een show vol actie, doldwaze gebeurtenissen, humor en veel, heel veel kinderpret.

Met veel muziek, dans, gegiechel en getover is CoCo de Clown gedurende zijn 45 minuten durende show niet meer te stoppen.

Konijnen verdwijnen en komen, doeken verkleuren, materialen zullen veranderen in dingen die er eigenlijk niet kunnen of hadden moeten zijn. Verbazing alom zal te lezen zijn op de gezichtjes van de genodigden.De kinderen gieren van plezier.

CoCo de Clown is al meer dan 12 jaar een bekend gezicht op feesten en evenementen.

Vol overgave zingt, danst en tovert hij in zijn shows voor zowel kinderen als volwassenen. Of het nu gaat om een bedrijfsopening, jubileum, verjaardags-feest, kinderfeestje of andere vorm van entertainment, CoCo voert zijn clowneske tovershow altijd uit met veel passie, mooie attributen en een verzorgd uiterlijk.

Het boeken van CoCo de Clown staat garant voor amusement met oog voor detail en kwaliteit.

Specificaties van CoCo de Clown Tovershow

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 350 personen
  • Leeftijd: 2 tot 10 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,34 per km vanaf Utrecht

Boeking of een optie plaatsen voor CoCo de Clown Tovershow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van CoCo de Clown Tovershow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.informatie.php(381): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(17): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85