Ballonnenclown Bloony

Ballonnenclown Bloony boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Clowns. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ballonnenclown Bloony.

 • 1 x 60 minuten : € 295,00
 • 4 x 45 min. binnen 4 uur : € 495,00
 • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Leiden, daarna € 0,35 per km.
 • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Bent u op zoek naar een ballonnenclown voor uw kinderfeestje? Overweeg dan eens om een echte Ballon Artiest te boeken! Bloony de Ballonnenclown is meesterlijk in het creëren van de prachtigste ballonfiguren. Wat u ook in gedachten heeft, zij kan het maken!

Zoekt u een ballonnenclown voor uw Kinderfeestje? Boek eens een echte Ballon Artiest!

Met verschillende soorten en kleuren ballonnen maakt ze voor iedereen iets unieks. Denk aan de mooiste honden, vrolijke olifanten, supervlinders, gevaarlijke krokodillen, en zelfs ballonnentaarten! Ook een bosje ballonnenbloemen of een feestelijke hoed van ballonnen draait ze in een handomdraai in elkaar.

Het leuke is dat niet alleen kinderen dol zijn op het vouwen van ballonnen, maar ook volwassenen genieten ervan. Bloony maakt van elk evenement een feestje met haar ballonkunst!

Bloony maakt de mooiste figuren

Wat nog meer? Nou, Bloony is niet alleen een geweldige ballonnenclown, maar ze brengt ook een flinke dosis plezier en vrolijkheid mee. Ze betrekt het publiek graag bij haar show, wat zorgt voor interactief entertainment en lachende gezichten.

Dus, of u nu een kinderfeestje, een bedrijfsevenement of een speciale gelegenheid plant, Bloony de Ballonnenclown voegt een kleurrijk en feestelijk tintje toe dat zowel jong als oud zal betoveren. Laat haar magie uw evenement transformeren tot een onvergetelijke ervaring!

Specificaties van Ballonnenclown Bloony

 • Leeftijd: Alle leeftijden
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Leiden, daarna € 0,35 per km.

Onze klanten waarderen Ballonnenclown Bloony gemiddeld met: 4 5

Totaal 1 mening
 • Ballonnenclown Bloony Klant:
 • Ingevuld door: Tim Alferink
 • Locatie: Amsterdam
 • Datum: woensdag 15 oktober 2014
4 5

Erg professioneel en heel leuk voor de kinderen.

Boeking of een optie plaatsen voor Ballonnenclown Bloony?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ballonnenclown Bloony kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.informatie.php(381): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(17): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85