Clown Nono Kindershow

Clown Nono Kindershow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows Clown. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Clown Nono Kindershow.

  • 1 x 60 minuten : € 0,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een kleurrijk programma dat de kinderen zeker aan zal spreken

De hulp van de kinderen heeft Clown Nono hard nodig om de show tot een goed einde te brengen. Door zijn domme streken raakt hij steeds weer de kluts kwijt. Gelukkig zijn de kinderen er om hem te helpen.

Het programma van Clown Nono bevat onder andere

  • Liedjes
  • Ballonmodelleren
  • Goocheltrucs en heel veel humor. 

De kinderen zijn dol op Clown Nono! Clown Nono speelt het liefst voor kinderen van 5 tot 10 jaar. De voorkeur gaat uit naar groepen vanaf 30 kinderen

Clown Nono heeft ook ervaring met het optreden voor mensen met een verstandelijke handicap en voor bejaarden. Ook deze groepen zullen smullen van wat Clown Nono weet te brengen.

Clown Nono weet de kinderen aan te spreken op hun eigen niveau en weet kinderen de aandacht te schenken die ze nodig hebben. Nono weet hoe hij de kinderen moet betrekken bij zijn voorstelling en denkt mee met de mensen van de organisatie. Zowel de kinderen als de organisatie zullen veel plezier beleven aan het optreden van Clown Nono. Optreden is namelijk meer dan een laagje schmink.

Boeking of een optie plaatsen voor Clown Nono Kindershow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Clown Nono Kindershow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Jeroen van den Berg

Jeroen van den Berg

Algemeen Directeur
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.informatie.php(381): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(17): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85