Ballonnenclown Frodelien mobiel

Ballonnenclown Frodelien mobiel boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Clowns. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ballonnenclown Frodelien mobiel.

  • 2 x 45 minuten : € 450,00
  • 3 x 45 min. binnen 3 uur : € 499,00
  • 3 x 45 min. binnen 3 uur : € 550,00
  • Reiskosten: exclusief reiskosten
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Clown Frodelien, de lieve maar ondeugende meisjesclown, is de perfecte aanvulling op elk evenement. Of het nu gaat om een kinderfeestje, een familiebijeenkomst, een bedrijfsevenement of zelfs een jubileumfeest voor senioren, deze veelzijdige clown weet altijd een betoverende sfeer te creëren. Hier zijn enkele redenen waarom Clown Frodelien een fantastische keuze is voor jouw volgende evenement:

Een Betoverende Ballonnenclown voor Iedere Gelegenheid

Eén van de specialiteiten van Clown Frodelien is het maken van verbluffende balloncreaties. Met slechts één of twee handomdraaien tovert ze kleurrijke ballonfiguren tevoorschijn die de kinderen en zelfs volwassenen versteld doen staan. Van ballonhonden tot ballonvogels en zelfs ballonbloemen, de mogelijkheden zijn eindeloos. Elk kind verlaat jouw evenement met een uniek aandenken.

Een interactieve act voor kinderen van 3 tot 101 jaar!

Naast haar vaardigheid in het maken van ballonnen, deelt Clown Frodelien ook graag haar magische toverkunsten met het publiek. Dit voegt een extra laag van betovering en verwondering toe aan haar optredens. Kinderen zullen met open mond kijken naar haar verbazingwekkende trucs terwijl ze hen meeneemt op een magische reis.

 

Specificaties van Ballonnenclown Frodelien mobiel

  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: exclusief reiskosten

Boeking of een optie plaatsen voor Ballonnenclown Frodelien mobiel?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ballonnenclown Frodelien mobiel kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.informatie.php(381): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(17): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85