Zassie de Ballonnen Clown

Zassie de Ballonnen Clown boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Mobiele Clowns. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Zassie de Ballonnen Clown.

  • 4 uur aaneengesloten : € 495,00
  • Reiskosten: € 0,50 per km. vanaf Dordrecht
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Clown Zassie komt ballonnen uitdelen!

Alle jongens en meisjes opgelet: Clown Zassie komt ballonen uitdelen. En dat zullen niet zomaar ballonnen zijn, dat zullen hele mooie en kleurrijke figuren, allemaal gemaakt van ballonnen.

Van hond tot papegaai en van palmboom tot struisvogel, Clown Zassie draait zijn hand niet om voor het maken van deze fraaie creaties en heeft zelfs nog tijd tussendoor om wat grappen uit te halen met het aanwezige publiek.

Clown Zassie reist al sinds 2000 stad en land af met als missie het vermaken van kinderen en ouderen met zijn capriolen.

Zo heeft hij al door het hele land op locatie opgetreden en ontelbaar veel kinderen en hun ouders laten lachen, gieren en brullen. En ook dit jaar staan er weer veel optredens op het programma, variërend van kinderfeestjes tot grote evenementen: Het maakt Zassie niet uit waar hij optreed, zolang er maar gelachen wordt.

Specificaties van Zassie de Ballonnen Clown

  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,50 per km. vanaf Dordrecht

Onze klanten waarderen Zassie de Ballonnen Clown gemiddeld met: 5 5

Totaal 1 mening
  • Zassie de Ballonnen Clown Klant:
  • Ingevuld door: Mariska de Lange
  • Locatie: Sliedrecht
  • Datum: zaterdag 10 september 2016
5 5

Ging leuk met onze cliënten om en maakte tot ieders verbazing de meest mooie creaties!

Boeking of een optie plaatsen voor Zassie de Ballonnen Clown?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Zassie de Ballonnen Clown kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Chenoa Koolmees

Chenoa Koolmees

Promotie en verkoop ondersteuning
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.informatie.php(381): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(17): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85