Frodelien's Sint Show - Sinterklaasshow

Frodelien's Sint Show - Sinterklaasshow boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows Clown. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Frodelien's Sint Show - Sinterklaasshow.

  • 1 x 45 minuten : € 650,00
  • Reiskosten: € 0,30 per km vanaf Weert.
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW.
Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Clown Frodelien is de slimste meisjesclown van Nederland! Sinterklaas gelooft hier niets van, maar hoe kan Sinterklaas dat nou weten?

Clown Frodelien komt aan de kinderen laten zien dat ze echt wel slim is! Kunnen de kinderen dat meteen tegen Sinterklaas vertellen…
In deze 45 minuten durende show laat Clown Frodelien haar toverkunsten aan de kinderen zien. Tijdens de show zal Clown Frodelien niet alleen toveren maar ook met de kinderen een speciale pietendans doen!

Deze show bevat veel interactie, toveren, dansen, muziek en strooigoed!

Specificaties van Frodelien's Sint Show - Sinterklaasshow

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 300 personen
  • Reiskosten: € 0,30 per km vanaf Weert.

Boeking of een optie plaatsen voor Frodelien's Sint Show - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Frodelien's Sint Show - Sinterklaasshow kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Clownsshow.nl

De online verhuurder van Clownsshows. Wij selecteren het beste aanbod Clowns en zorgen voor een herinneringswaardig evenement. Voor het huren van een clown of een show met een clown ben je bij ons aan het juiste adres.

Bel onze entertainmentadviseurs op: 0186‑602140. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Leon Melissant

Leon Melissant

Creatie Specialist
0186-602140

Download volledige prijslijst met Clowns

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Clowns op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method JB\Session\CookiePreference::isAnalyticsAllowed() in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php:85 Stack trace: #0 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(134): require_once() #1 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.informatie.php(381): Page::getFooter() #2 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/page.artiest.php(17): include('/home/clow2/dom...') #3 /home/jbproduc/sharedfiles/lib/class.Page.php(76): require_once('/home/clow2/dom...') #4 /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/index.php(13): Page::init() #5 {main} thrown in /home/clow2/domains/clownshow.nl/public_html/pages/footer.default.php on line 85